Çatova Ortaokulu
ÇATOVA MAH. ÇATOVA KÜME EVLERİ CATOVA ORTAOKULU BLOK NO 121 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda vatanına milletine bayrağına milli ve manevi değerlerine bağlı ailesine ve Türk milletine yararlı nesiller, çağdaş bilim ve teknolojinin farkında olan yeniliklere açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden toplumsal sorumluluk bilinci olan milletimize ait değerleri yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi olaylara geniş bir açıdan bakabilen özgüveni gelişmiş sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyleri yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini vatanını milletini seven ve daima insan haklarına saygılı devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN